בסבוסה – עוגת סולת וקוקוס בסירופ מי ורדים

חומרים

  • 4 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
  • 2 כוסות סולת
  • 1 כוס קמח תופח
  • 1 כוס קוקוס
  • 1 שקית א.אפייה
  • מעט תמצית וניל

הכנה

לערבב במטרפת יד את כל החומרים הרטובים (לא להקציף)
לערבב את כל החומרים היבשים

לערבב את שתי התערובות יחד
להכניס לתנור מחומם ל-180 מעלות לכ-40 דקות או עד שהעוגה יציבה וזהובה מלמעלה

להוציא מהתנור ולקרר

סירופ:
להמיס יחד
2 כוסות מים
1.5 כוסות סוכר
מעט מי ורדים

לשפוך על העוגה כשהיא קרה

לחכות שהנוזל ייספג בעוגה

לפזר קוקוס מלמעלה ולהגיש