עוגיות טחינה

חומרים

  • 1.5 כוסות קמח לבן
  • חצי שקית אבקת אפייה
  • 1 כוס סוכר לבן (אפשר ג 1/2 כוס סוכר תלוי בפריכות הרצויה)
  • 1/2 כוס טחינה גולמית
  • 100 גר' חמאה רכה ( מרגרינה למי שרוצה עוגיות פרווה )

הכנה

לערבב את כל החומרים לבצק- לישה עדינה ולא ממושכת
ליצור כדורים קטנים -לא למעוך , העוגיה מכ:פילה את נפחה באפייה
להכניס לתנור מחומם ל-160 מעלות לכ-10-12 דקות
לא להשחים – העוגיות צריכות לצאת בהירות
להוציא מהתנור ולקרר (חשוב מאד ! העוגיות מתפוררות כשהן חמות)

טיפ: ניתן להכין את הבצק ולשמור בקרור עד שבוע וחצי ולהכין עוגיות טריות לפי הצורך